Kommande

Hindergårdsgatan 10B

Rynningeåsen, Örebro kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Rävgången i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 651 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
29 051 kr/m²
Kommande

Välkommen till Rynningeåsen och denna trevliga bostad om 3 rok, med närhet till naturreservatet. Kök med vit skåpinredning och vitvaror i vitt utförande. Vardagsrummet är stort och luftigt med öppen planlösning mot köket. Härifrån har ni utgång till en av bostadens uteplatser som har ett lugnt läge mot innergården. Bostaden har två rymliga sovrum och från ena sovrummet har ni utgång till bostadens andra uteplats där ni kan njuta av kvällssolen. Det finns ytterligare ett rum som kan användas till förråd/klädkammare/kontor eller varför inte ett extra sovrum om ni så önskar. Badrummet är helkaklat med dusch och har en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under förvaringsbänk med överskåp.

I månadsavgiften på 4 651 kr/mån ingår värme, vatten, sophämtning, kabel-tv (grundutbud) samt internet via Telia 100/10.

Den grönskande innergården erbjuder ett växthus med sittplatser, en lekplats med sandlåda och en gräsmatta med lekyta och fruktträd. För den som önskar finns förutom odlingsmöjligheter i växthuset även odlingslotter. Under det varma halvåret ställs trädgårdsmöblerna ut på gården för att lämna plats för växterna. På gården finns två cykelförråd och ett miljörum för sopsortering. Föreningen har även en grillplats och en boulebana.

I närområdet finns förskolor och skolor, matbutiker, gym mm och norra Örebros charm med dess bagerier, småbutiker och parker. En kort cykeltur bort finns citykärnan. Närhet till påfarten E18/E20 för den som pendlar. Föreningens mark ligger lugnt till och här går man direkt utanför dörren till Rynningeviken Naturreservat, vackra och rogivande promenader under hela året. I närheten finns också Venaspåret för promenader eller löprundor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Caroline Härdfeldt

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Caroline Härdfeldt, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0706-544 158

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.