Pionjärgatan 18

Rynningeåsen, Örebro Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
HSB BRF Honnören i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 394 kr/mån
Driftkostnad
5 800 kr/år
Pris/m²
30 197 kr/m²
Antal besök
1 237
Dagar på Hemnet
4

Nu finns chansen att förvärva denna klassiskt moderna lägenhet om tre rum och kök, uteplats mot lugn innergård i populära kvarter med närhet till Örebro city och vacker natur. Lägenheten har generösa ytor och ett fantastiskt ljus tack vare de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum
En fantastisk uteplats om ca 15 kvm med fritt läge och sol hela dagen, här finns plats för både matgrupp och loungedel. Här är det bara att flytta in!

Föreningen erbjuder en stor härlig gemensamhetslokal , övernattningsrum, två tvättstugor, garage, gästparkeringar, cykel-förråd samt en fin innergård med lekplats.

Genom att bosätta sig på Rynningeåsen får man hög kvalité i ett välrenommerat område med närhet till bedårande natur och framförallt med närhet till den enormt populära Rävgången och Hjälmaren med härliga promenadstråk. Bekvämt avstånd till mataffärer och Örebro city med stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. På gångavstånd har du både gym och livsmedelsbutik samt Vena-spåret.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.