Kommande

Vallare Walls gata 7

Rynningeåsen, Örebro kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Förening
HSB BRF Bataljonen i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 749 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Pris/m²
29 568 kr/m²
Kommande

På markplan i populära Rynningeåsen ligger denna fina 3:a med hörnläge. Här erbjuds en inglasad uteplats mot innergården i härligt västerläge. Lägenheten är öppen och har gott om fönster åt olika håll som skapar ett trevligt ljusflöde i hela bostaden. Parkettgolv och ljusa ytskikt är genomgående och skicket är mycket välvårdat.

Vid matplatsen finns ett trevligt burspråk som skapar extra ljus och volym i både kök och vardagsrum tack vare den öppna planlösningen. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn & mikro, spishäll samt full höjd på kyl och frys. Här finns också en köksö för extra förvaring, bänkyta och sittplats. De två sovrummen är väl tilltagna och plats för dubbelsäng finns i båda rummen. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva och överskåp. I anslutning till hallen finns en klädkammare. Till lägenheten hör också ett förråd som finns i en separat länga på innergården.

Inom föreningen finns en gemensamhetslokal för medlemmarna att hyra vid festliga tillfällen eller övernattande gäster. År 2019 installerades solpanel och fast nätavgift för el ingår i avgiften. Föreningen har 64 bostadsrätter och totalt 70 parkeringsplatser med separat kö som fördelas på följande typer: carport, p-plats med och utan el samt p-platser med laddstolpe för elbil.

Rynningeåsen är ett trivsamt och familjevänligt område med närhet till både city, sjukhus och naturen. I närheten finns skolor, förskolor, matbutiker och bra busskommunikation. Smidig väg till påfarten av E18/E20. Med ett kort gångavstånd bort ligger naturreservatet Rynningeviken med härliga motionsslingor, värmestugor och grillplatser i en fantastisk miljö.

Välkommen med din intresseanmälan !

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Ronja Grenehed

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Ronja Grenehed, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
076-8089211

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.