Kommande

Gröna gatan 31B

Salabacke, Uppsala kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
Riksbyggens BRF Uppsalahus nr 7
Om föreningen
Avgift
4 268 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Kommande

Välkomna till Gröna gatan 31B och denna renoverade 3:a. Här bor du med ett insynsskyddat läge med en inglasad balkong mot föreningens trivsamma innergård. En trivsam lägenhet med bra planlösning och goda förvaringsmöjligheter.

Denna 3:a disponerar sig på en stor och stilfull hall med mycket goda förvaringsmöjligheter i flera stora garderober, ett stort och ljust vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp, ett modernt kök med plats för stort matbord, två mycket stora sovrum och ett renoverat badrum. För att inte glömma den härliga inglasade balkongen i bästa solläge!

BRF Riksbyggen Uppsalahus nr 7 är en förening med stabil ekonomi. De har många av de stora renoveringarna bakom sig såsom exempelvis installation av bergvärme, byte av stammar, fönster, fasad, tak m.m.
Som boende på Gröna Gatan 31 B bor du med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Matilda Höglund

Bjurfors Uppsala
0701-400 616

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.