Johannesbäcksgatan 88D

Salabacke, Uppsala kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72,3 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Gradskivan
Om föreningen
Avgift
3 892 kr/mån
Driftkostnad
370 kr/år
Pris/m²
33 126 kr/m²

Bostaden har en genomtänkt planlösning och de luftiga rummen i kombination med ljusa och fina ytskikt samt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i dubbla vädersträck skapar en mycket hemtrevlig och harmonisk atmosfär! Lägenheten är dessutom belägen på våning tre av tre, vilket ger en härlig utsikt över den härliga omgivningen.
På balkongen kan man njuta av härlig för- och eftermiddagssol samt den fina utsikten över föreningens grönområden.

Lägenheten tar emot via en rymlig hall med gott om förvaringsytor, som vidare ger smidig tillgång till bostadens övriga rum. Båda sovrummen är av den större storleken och rymmer såväl säng som övriga möbler av önskemål. Här erbjuds även stora sociala ytor i form av kök och vardagsrum. Köket erbjuder både praktiska arbetsytor och gott om förvaring samt utrymme för matgrupp. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns plats för både soffgrupp och andra möbler. Det helkaklade badrummet är renoverat i samband med stambyte och har även försetts med badkar.

Brf Gradskivan är en stabil förening med god ekonomi. Föreningens medlemmar har tillgång till flera gemensamhetsutrymmen som exempelvis tvättstugor, hobbyrym, källsortering m.m. Den fina innergården erbjuder även fina grönytor med utomhusmöbler och grillplatser.

Salabacke är ett av Uppsalas äldsta bostadsområden som är känt för sina lummiga parker och strövområden. Stadsdelens centrum ligger i Gränbystaden som har ett stort utbud av mataffärer, butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Gränbystaden ligger enbart ett stenkast bort och med cykel tar du dig även till Uppsala centrum på mindre än 15 minuter, du har dessutom Årsta Centrum på cykelavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Julia Salomonsson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Julia Salomonsson, Svenska Mäklarhuset Uppsala
0720830392