Källparksgatan 12 C

Salabacke, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
BRF Punktsnurran
Om föreningen
Avgift
3 260 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
28 693 kr/m²
Antal besök
1 533
Dagar på Hemnet
2

Bo alldeles invid fantastiskt grönskande Källparken i en välplanerad, till större delen renoverad 3:a där inget rum känns för litet. Belägen på mellersta planet mitt i Salabacke med balkong som vetter i fördelaktigt, soligt, sydöstligt läge mot lugn grönskande innergård.

Hall med god avhängningsyta och välkomnande vy över stora delar av bostaden, vardagsrum som rymmer stort sällskapsmöblemang samt matsalsbord om så önskas, modernt kök i stilrent utförande med bra arbetsytor av gediget trä och med matplats invid fönster, rymliga sovrum som båda rymmer god klädförvaring och kaklat våtutrymme med dusch. All el i bostaden sågs över år 2020 och idag är det högst modern utrustning.

Balkongen nås via vardagsrum och rymmer möblemang samt egna planteringar. Taket håller regnet borta, slå er till ro och njut av de bästa soltimmarna samtidigt som ni njuter av det härliga fågelkvittret!

Bostadsrättsförening med god ekonomi, låga månadsavgifter och de största renoveringarna gjorda, man har t o m haft avgiftsfria månader vissa år och det finns ett gemensamt elavtal för att pressa elkostnaden. Det finns en rad gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstugor med torkrum, cykel- och barnvagnsförråd, relaxavdelning och påkostat gym. Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum som ständigt växer och börjar bli stor konkurrent till Uppsalas citykärna, ett stenkast från vackra Källparken med sin sköna parkmiljö, bra pendlarmöjligheter med närheten till E4:an, en rask cykeltur till Uppsala stadskärna, buss med täta turer och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 16
    maj
    Sön 16 maj
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.