Ritargatan 3

Salabacke, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,6 m²
Balkong
Ja
Hiss
Hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Vinkelhaken
Om föreningen
Avgift
3 490 kr/mån
Driftkostnad
6 048 kr/år
Pris/m²
27 926 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trerumslägenhet i utmärkt läge i området! Här bor du med promenadavstånd till välbesökta Gränbystaden, omtyckta Källparken är belägen enbart ett stenkast från bostaden och med cykel tar du dig smidigt till Uppsalas stadskärna.

Bostaden återfinns på femte våningen (hiss finns) med fönster i två väderstreck och en inglasad balkong i västerläge med utsikt mot föreningens gård. Bostaden erbjuder en hall med god förvaring i klädkammare, ett renoverat kök, ett rymligt vardagsrum samt två sovrum. I badrummet finns bl.a. dusch och tvättmaskin. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett förråd. Som medlem i Brf Vinkelhaken ges även tillgång till två tvättstugor, bastu med relax samt gym. Tillgången på bilplatser är god och för närvarande finns det lediga platser.

Förutom närhet till shoppingcentret Gränbystaden ges på Ritargatan närhet till busshållplats med täta avgångar som tar dig till bl.a. Brantingstorg, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. För bilpendlaren är det dessutom nära till E4:ans norra avfart.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala