Tollareslingan 24, 7 tr

Saltsjö-Boo, Nacka Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Byggår
2018
Förening
HSB BRF Tollare Hamnplan i Nacka
Om föreningen
Avgift
4 223 kr/mån
Driftkostnad
7 440 kr/år
Pris/m²
57 414 kr/m²

En välplanerad 3:a (möjlig 4:a) när den är som allra bäst - bekvämt boende med större balkong och sjöutsikt! I ett fantastiskt söderläge växer det nya bostadsområdet Tollare fram. Här skapas utrymmen för människor som ställer krav på sin boendemiljö och som vill ha det lilla extra.

Tag hissen upp till våning 7 och stig in i den välkomnande hallen som erbjuder luftiga ytor med möjlighet för avhänging i intilliggande garderober. Vidare öppnar köket upp och erbjuder den matlagningsintresserade såväl yta att arbeta på som förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Matplatsen lämpar sig ypperligt för det större middagarna med plats för 6-8 personer. Möjlighet att sätta upp en väg för att på så vis få ett slutet rum alternativt sovrum (se alternativ planlösning). Vardagsrumsdelen erbjuder goda möbleringsmöjligheter för soffa, fåtölj och tv-möbel, härifrån blickar ni ut över vattnet från fönster i fil. Badrummet med dusch är väl tilltaget och erbjuder faciliteter såsom tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med vägghängda skåp.

HSB:s projekt ligger i skärgården med utsikt natur och vatten. Här förenas två världar; å ena sidan lugnet och närheten till natur och vatten å andra sidan är det aldrig långt till innerstadens puls.

Här bor du med direkt närhet till natur och vatten. I föreningens gemensamma spa-avdelning med bastu och relax kan ni koppla av. För den odlingsintresserade planeras ett växthus och med tillhörande takterrass. Terrassen ligger på plan elva i hus ett. Det kommer att finnas ett styrelserum som kan användas som övernattningsrum för långväga gäster, samt gemensamma grovtvättstugor.

Att bo i Tollare är livskvalitet, där närheten till vatten, skärgårdsklippor och natur inramar vardagen. Årstidernas skiftningar blir påtagliga och nära inpå. Området är och förblir småskaligt men här finns närservice, gym, yoga och café. Precis lagom för att hålla sig hemmavid en lördag. Inne i din nya lägenhet gör sig vattnet hela tiden påmint, genomtänkt planlösning, rundgång och ljus genomsyrar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar