Ljuskärrsvägen 95

Saltsjöbaden, Nacka Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Byggår
1970
Förening
BRF Ljuskärrsberget 1
Om föreningen
Avgift
3 829 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
30 769 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till Ljuskärrsvägen 95 och denna ljusa 3:a. Stilrent modernt kök med glaskeramik häll, fullstor kyl & frys, diskmaskin, inbyggnads micro samt ugn. Vitvarorna är i rostfritt utförande med undantag av diskmaskinen som är vit. Målade väggar med fondtapet i kök och vardagsrum. Nyansen mörkare laminatgolv i hall och vardagsrum. Sovrummen har ekparkett samt målade väggar och mönstrad fondtapet.
Lägenheten ligger på gården M och har väldigt nära till den ena tvättstugan. Förrådet som tillhör lägenheten ligger i port 98 och är ca 4 kvm. Tv och bredband ingår i månadsavgiften!

Föreningen heter Brf Ljuskärrsberget 1 och är en välskött , solid sådan med god ekonomi och låga avgifter. Via föreningen får du som boende bland annat tillgång till tre tvättstugor, två övernattningslägenheter samt en gemensamhetslokal. Det finns också en förskola, Fyren, som sedan juni 2019 drivs av Unike förskolor. Enligt uppgifter från föreningen så har förskolan för närvarande några lediga platser. Bra parkeringsmöjligheter i området.
Ljuskärrsberget är beläget i närheten av Saltsjöbadens Centrum där du finner matbutiker, bank, mataffär, vårdcentral, bibliotek, systembolag samt andra butiker. För den som gillar golf bor du granne med Saltsjöbadens golfklubb. Eller föredrar man långa promenader i grönområden finner du även dessa runt knuten. I närheten finns Lundsjön men även andra badplatser. Endast 700 meter från lägenheten finns stationen "Tippen" som med Saltsjöbanan enkelt tar dig till Henriksdal, sedan vidare till slussen på ca 25min.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kom på visning

  • 1
    mar
    Sön 1 mar kl. 13:00-13:30
    Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren