Walter Bengtssons gata 37

Sandarna, Göteborgs kommun Se på karta

5 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
4 622 kr/mån
Pris/m²
60 920 kr/m²
Antal besök
4 137
Dagar på Hemnet
22

Nu har vi nöjet att presentera en helt nyproducerad 3:a i Fixfabriken! Bostaden karaktäriseras av generösa sociala ytor, stora fönsterpartier och stilren, nordisk design. Den välplanerade köksdelen, med modern maskinpark och alla tänkbara bekvämligheter, ligger i öppen planlösning mot allrummet som rymmer både matsalsbord och soffgrupp. Fantastiska ytor att umgås med familj och vänner både i vardagen och vid mer festliga tillställningar. Från vardagsrummet når man en stor uteplatsen som vetter mot föreningens fina innergård. Här finns plats för utemöbler, blommor och grill. Fastigheten är byggd i souterräng vilket resulterar i att masterbedroom och balkong åt andra hållet ligger en våning upp från gatan. Inflyttning möjligt från november.

Interiört präglas boendet av klassiska material av hög kvalitet och diskreta, nordiska kulörer som lätt kan förändras med hjälp av textilier och tavlor. Lägenheten har ett stort badrum med golvvärme och tvättavdelning som är helkaklad. En walk-threw klädkammare och fristående garderober ger dig bra förvaringsmöjligheter.

Fixfabriken utgörs av moderna, energieffektiva och robusta byggnader med spännande arkitektur som smälter väl in i omgivningarna. Här erbjuds du ett bekvämt boende med all tänkbar komfort såsom uteplats, balkong, hiss, garage och cykelparkering och dessutom med en låg månadsavgift! Perfekt för barnfamiljen eller för dig som tidigare bott i villa och värdesätter sociala ytor samt alla praktiska bekvämligheter.

Majorna är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Stadsdelen präglas av gemenskap och kultur. Här finns gott om mysiga caféer, secondhand-butiker och all tänkbar service som gör vardagen enkel. Bästa italienska lunchen hittar du på Enoteca Maglia och middagen kan avnjutas på Majornas egna Michelinkrog Syster Marmelad. Kanske är det just blandningen i Majorna som gör detta till en så attraktiv stadsdel. Här finns landshövdingecharm, funkishus, sekelskifte, 70-tal, hipsters, studenter, barnfamiljer och pensionärer - en verkligt levande stadsdel som har något att erbjuda alla. En kort promenad bort väntar Linnégatans myller och Slottsskogens grönska. Närhet även till Röda sten och havet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Kontakta mäklaren

Sofia Hultén

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
+46706221714

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.