Sandgatan 5B

Sandkilen, Norrtälje kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,8 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
BRF Sandkilen
Om föreningen
Avgift
3 979 kr/mån
Pris/m²
24 691 kr/m²

En mycket fin 3:a med ett suveränt läge och gångavstånd till centrala Norrtälje och allt som stadskärnan har att erbjuda. Här erbjuds en möjlighet att förvärva en lägenhet med en mycket generös storlek på hela 80,8 kvm i populära Brf Sandkilen. Lägenheten är bekvämt belägen endast en halvtrappa upp och direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och rymlig hall. Planlösningen är mycket uppskattad med ett stort kök samt dusch och toa i separata rum. Sovrum i olika ändar av lägenheten samt ett stort vardagsrum. I ett utav sovrummen har det satts upp en vägg och gjorts om till 2 st mindre rum, vilket i princip gör lägenheten till en 4:a. Lägenheten har fönster från 2 olika väderstreck vilket skapar ett bra ljusflöde i lägenheten.

Bostaden är belägen i ett av Norrtälje Stads mest eftertraktade områden. Här bor man i en lugn och naturnära miljö i en mycket stabil bostadsrättsförening. Området är populärt i alla åldrar tack vare sitt centrala läge med närhet till all tänkbar service. Till stadskärnan är det ca 600 meter och i Norrtälje stad finns ett stort utbud av butiker, kaféer, restauranger, apotek och systembolag bland mycket annat. I området finns mycket fina strövområden och en uppskattad badplats i närheten.

Utmärkta kommunikationer med kort promenad till busstationen och pendlarbussar till bl.a. Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linus Thor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Linus Thor, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 77 01