Kommande

Barken Beatrices gata 16

Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2006
Förening
BRF Fören på Norra Älvstranden
Om föreningen
Avgift
5 507 kr/mån
Driftkostnad
4 596 kr/år
Kommande

Här bor du i något av det bästa som Älvstranden kan erbjuda. Ljus fin genomgångsbostad med en stor solig söderterrass samt även en stor uteplats mot innergården. Uteplatserna har båda sol olika delar av dagen. Båda är så stora nog att de skapar en känsla av ett villaboende. Uteplatsen åt söder ligger planskild från marken runt omkring och skapar känsla av en egen privat solterrass med sol hela dagen och fram till kvällen. Här kan du skapa din egna trädgårdsoas. Stor nog för hela familjen att koppla av och njuta av solen eller varför inte duka upp och bjuda in dina vänner på en skön barbecuekväll. Den andra har gårdsläge med sol på förmiddag och eftermiddag.

Bostaden är en genomgångslägenhet med stort vardagsrum ut mot solterrassen. Det är möjligt att dela av en del av vardagsrummet och skapa ett extra sovrum. Separat kök med utgång till den andra uteplatsen. Perfekt att om man vill inta frukosten en solig morgon.

Bostaden har larm installerat.

Perfekt boende i harmonisk miljö vid vattnet med villakänsla. Njut av en promenad längs kajkanten eller en ta en picknick på Sörhallsberget med utsikt över Göta Älv och Göteborgs stadskärna. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, cafeér, småbutiker, restauranger och gym och Hagabadets spa.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Preliminär försäljningsstart i början av nästa år. Då fastställs även priset. Först då är det möjligt med visning. Gör din intresseanmälan redan nu, så får du information så snart det är dags för start av denna populära bostad.

Klicka här för intresseanmälan

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Fredrik Johansson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Fredrik Johansson, Bjurfors Hisingen
031-761 79 65

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.