Stenbocksgatan 9

Sannegårdshamnen, Göteborg Se på karta

3 795 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
Riksbyggen BRF Akterspegeln
Om föreningen
Avgift
4 346 kr/mån
Driftkostnad
8 040 kr/år
Pris/m²
47 736 kr/m²
Antal besök
2 921
Dagar på Hemnet
13

Vill du ha ett boende med det lilla extra belägen i hjärtat av Sannegården? Då har du kommit rätt. Stor träbelagd uteplats mot väster och en fin innergård med närhet till vattnet. Ett modernt boende där tanke har lagts bakom varje materialval. Med fönster i tre väderstreck och stora fönsterpartier får du ett ljust boende. Kvällstid, är stämningen något alldeles extra när solens strålar glittrar i småbåtshamnen och du kan njuta av det lugna läget på den stora uteplatsen. Bostaden har mycket välplanerade ytor och goda förvaringsmöjligheter.

Attraktiv förening med bland annat tvättstuga, gästlägenhet och barnvagnsförråd. Ledig garageplats finns per 2/4-20.

Bostaden har ett mycket centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 58. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter! I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till 7 olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles intill bostaden har du allt lättillgängligt.

Välkommen att boka in dig på visning via hemsidan. Tveka inte kontakta mäklaren om du önskar visningsalternativ, privat eller digitalt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Göteborg AB