Gransätragränd 15

Sätra, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Gransätra i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 445 kr/mån
Driftkostnad
6 180 kr/år
Pris/m²
27 877 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Caroz Hassan 073 539 30 80 för mer information!

- Stor och luftig trea (möjlig fyra!) med många fina originaldetaljer
- inglasad balkong med utblick mot den lummiga innergården, infravärme och eldriven markis.
- Två stambytta badrum.
- Förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad.
Tillgång till en massa faciliteter såsom bastu, biltvätt, festlokal, gästlägenhet, kolonilotter, snickeri, pingislokal, stora tvättstugor, boulebana & vävstuga.
- Nyrenoverade fasader, nya fönster och entréer
- Föreningens kolonilotter (kort kö!) ligger i direkt anslutning till innergårdarna.
- Kort promenad till t-bana, Skärholmen C och Sätra strandbad vid Mälaren.
- Barnvänligt område nära med öppna gräsytor och en av stadsdelsområdets största lekparker
- Populära skolor och förskolor i närområdet
- Nära idrottsanläggningar med utegym.

Varmt välkommen till denna fantastiska trerummare (möjlig fyrarummare) i Sätras populäraste förening! Lägenheten erbjuder en optimal planlösning med god förvaring i både hall och i de två sovrummen, ett rymligt kök med generösa arbetsytor och matplats för stora sällskap, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den stora balkongen samt två badrum! Lägenheten har renoverats varsamt och många originaldetaljer finns fortfarande bevarade, såsom fanerade dörrar, beslag, tröskellister i mässing, garderober och fönsterbrädor. Den stora inglasade balkongen i söderläge erbjuder möjligheter för uteliv och odling året om.
I föreningen finns tillgång till bastu, en stor festlokal, biltvätt, ett välutrustat snickeri, övernattningslägenhet för gäster, cykelhus, vävstuga, pingisrum, återvinningsstation och en trädgårdsodlareförening med odlingslotter. Utöver detta finns även tvättstugor inkl. grovtvätt i toppskick och innergårdar med lekplatser och en boulbana. Trots att många av de större underhållsprojekten har genomförts (isolering och målning av fasader, fönsterbyte, nya entréer, stambyte mm) är skuldsättningen låg och ekonomin i mycket bra skick. Med gångavstånd till tunnelbanan och Sätra Centrum samt härliga grönområden och närhet till sjön Mälaren är detta den perfekta bostaden för er!
Titta gärna förbi föreningens hemsida nedan för mer information:
https://www.hsb.se/stockholm/brf/gransatra/

OMRÅDE & KOMMUNIKATIONER

Här bor ni i ett optimalt läge nära Sätra Centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger, här finns även ett gym. Till tunnelbanan är det en kort promenad och du tar dig in till centrala Stockholm på ca 17 minuter. Med bil åker du på ca 15 minuter tack vare att du snabbt kommer ut på E4:an. I området ligger Mälaren som erbjuder både strandbad, bastu och småbåtshamn. Det ligger nära naturreservatet Sätraskogen, som är ett populärt område för motionärer med både löpslingor och utomhusgym, en perfekt plats för rekreation. Det finns även ett stort och modernt stall med ridskola för alla åldrar.
Skärholmens centrum med 200 butiker, restauranger och simhall finns på promenadavstånd eller en tunnelbanestation bort. Tar du bilen åker du på ca 5 minuter till nöjesmetropolen Heron City som erbjuder bio, bowling, restauranger och en handfull större butikskedjor såsom Mio, Media Markt och XXL Sport & Vildmark. Här finns också Kungens kurva som är Sveriges största handelsplats inklusive världens största IKEA.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Caroz Hassan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Caroz Hassan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0735393080

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.