Bergslagsresan 111

Sävja, Uppsala kommun Se på karta

1 890 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1985
Förening
BRF Uppsalahus nr 27
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 606 kr/mån
Pris/m²
23 478 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad, optimalt för dig som söker radhuskänsla men samtidigt vill åtnjuta alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening.

Bostaden på sina 80,5 kvadratmeter erbjuder ett funktionellt kök med tillhörande matplats. Ett badrum samt två sovrum samt kontor för den som har behov att kunna jobba hemifrån. Vidare har bostaden ett stort öppet vardagsrum med utgång till den rymliga inglasade balkongen.

Som boende i Bergslagsresan 111 har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10–15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet. Och för dig som vill ta dig till bla SLU och Ultuna finns fina cykelstråk.

Helt enkelt ett läge och bostad att trivas på!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Rafael Hagberg

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Rafael Hagberg, SkandiaMäklarna Uppsala
076 323 25 18