Smålandsvägen 1

Sävja, Uppsala Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,7 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1991
Förening
BRF Lunsen Nr 1
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
5 903 kr/mån
Pris/m²
15 184 kr/m²
Antal besök
2 971
Dagar på Hemnet
26

Väldisponerad bostad med fint ljusinsläpp och fri från insyn via sitt gavelläge samt med sitt läge näst högst upp, med känslan av högst upp i fastigheten! Hiss från markplan!

Bostaden som har renoveringsbehov erbjuder väl tilltagna rum. Vardagsrummet som ligger i gavel har utgång till bostadens balkong, där du kan njuta av den härliga solen i det perfekta sydvästläget och trevlig utsikt. Ni välkomnas in i en rymlig och möblerbar hall, där ni också finner en stor klädkammare invid som alternativt kan nyttjas som ett mindre rum. Därutöver två rymliga sovrum, ett stort badrum samt ett rymligt kök med god plats för större matbord. Här ges helt enkelt god plats för stora sällskap och trevligt umgänge. I området finns många gemensamma utrymmen för socialt umgänge samt en nyutrustad lekplats för de små.

I avgiften ingår även bredband!

I Sävja bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till stora naturområden, bl.a. det stora naturreservatet Lunsen. Detta samtidigt som ni på bekvämt avstånd kan ta cykeln på belysta promenad- och cykelvägar till Uppsala centrum och resecentrum. Täta och bra busskommunikationer till och från centrum. Ett avskilt och barnvänligt läge med närhet till bl.a. vårdcentral, skolor, förskolor, postombud, kiosk och livsmedelsbutik. Nära till E4:ans påfart för er som pendlar. Utöver detta är det även närhet till Boländernas köpstad med flertalet stora butiker och service, allt från Systembolag till IKEA.

Anmäl ditt intresse redan idag - Anmäl dig till visning - Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala