Nyproduktion

Nobelbergsgatan 18

Sickla, Nacka kommun Se på karta

6 925 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
4 884 kr/mån
Pris/m²
79 143 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till denna välplanerade trea med högt läge på Nobelberget i Sickla. Denna fina bostad har två balkonger med morgonsol respektive kvällssol. Inredningen går i naturnära nyanser, stilrent och sobert med kontraster som ger karaktär. Bostaden har högt i tak vilket ger en luftig känsla.

Rymligt kök från Ballingslöv med luckor i vitt och varmgrått samt rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i kompositsten som går ton i ton med bänkskåpen. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Varmgråa fönsterbänkar i kompositsten och genomgående tvåstavsekparkett i gråtonad mattlackad ek. Välplanerade sovrum med förvaring.

Badrummet har en vitgrå granitkeramik på golv och väggar och ett tak målat i en mörkt grönblå ton som följer med en bit ner på väggen. Vägghängd kommod, stor spegel med trädetaljer, takdusch, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring.

Beräknat tillträde under kvartal 1 2024. Förråd i källarplan. Parkering finns att hyra i kvarter 1 enligt separat kö. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se

Kvarteret får en karaktärsfull gestaltning med fasader i skiffer, härliga gemensamma terrasser mellan husen och högt läge med fantastiska vyer åt flera håll. Vägen uppför Nobelberget tar slut vid kvarter 8. En egen oas med bilfri känsla. Här blir det ett torg med gemytlig och spontan atmosfär.

Nobelberget som utvecklas av Atrium Ljungberg blir en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken har bevarats och blivit en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering mot stråket.

Sicklastråket är ett nästintill bilfritt stråk som länkar ihop Nobelberget med både Sickla och Hammarby sjöstad. Här hittar du uteserveringar och plats för lek och aktiviteter. Intill stråket ligger Panncentralen, en magisk förskola som välkomnar Nobelbergs yngsta. En bit upp i parken på Nobelberget ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang i anrik miljö. Intill restaurangen hittar du områdets padelbanor. Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda restaurang i anrik miljökommunikationer.

År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Läs mer om bostaden
FANTASTIC FRANK

Kontakt

Christina Dahlin

FANTASTIC FRANK
Mäklare Christina Dahlin, FANTASTIC FRANK
0708608367