Kommande

Laudons Väg 6E

Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2008
Förening
BRF BoKlok Ärlingheden
Om föreningen
Avgift
4 393 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Pris/m²
33 254 kr/m²
Kommande

Trivsam trea på populära och lugna Laudons väg, parkeringsplats ingår i avgiften! Belägen mot grönska och fågelsång med fin utsikt från alla rum och balkong. Hela lägenheten har fått nytt och enhetligt golv år 2022 i form av ett ljust trälaminat. Genomgående så har lägenheten vitmålade väggar och en trevlig planlösning med två bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. I hallen finns tre garderober och en klädkammare. I ena sovrummet finns en dubbel garderob med skjutdörrar och ett linneskåp. Sovrummen är enkla att möblera och vardagsrummet har en trevlig social planlösning öppen mot köket och utgång till balkongen. Köket har uppgraderats med nya maskiner och har en modern stil. Rymligt badrum med badkar och tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk.

I månadsavgiften ingår det mesta! Förutom parkering även värme, vatten, bredband, tv och IP-telefoni, samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Dessutom ett kallförråd på gården.

Naturen och fina promenadstråk finns runt knuten. Centrum och tågstation finns inom 15 minuters gångavstånd, och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats. Flera skolor, förskolor och även gymnasium finns inom promenadavstånd.

Läs mer hos mäklaren
AFI FastighetsMäklare

Kontakta mäklaren

Gabriel Krogius

AFI FastighetsMäklare
Mäklare Gabriel Krogius, AFI FastighetsMäklare
070-275 00 12

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.