Nyproduktion

Målargränd

Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Avgift
4 790 kr/mån
Pris/m²
40 909 kr/m²
Nyproduktion

Nu bygger vi denna rymliga trea att leva livet i! Vi startar rundturen i den luftiga entrén som har gott om förvaring för alla familjens medlemmar. Här finns både ett stort förråd och en garderob. Från entrén blickar vi rakt in i hemmets höjdpunkt: den öppna planlösningen för kök och vardagsrum. Här finns plats för både soffa och matbord samtidigt som det finns ett underbart ljusinsläpp från fönsterna som brer ut sig längst ytterväggen.

I köksdelen finns allt redan på plats – även diskmaskinen. Inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens, så det är bara att sätta igång med matlagningen. Förbi köket och vardagsrummet finner du en balkong på 9 kvm, där det är lätt att leva det goda livet.

Lägenhetens två sovrum är både trivsamma och rymliga, samtidigt som de har mycket förvaring. I anslutning till lägenhetens största sovrum ligger badrummet med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Från det största sovrummet når du också lägenhetens kombinerade klädkammare och förråd. Välkommen till Sigtuna stadsängar och Brf Honungskupan!

Brf Honungskupan är Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna. Här har varje lägenhet sin egen karaktär, det gör det enklare att hitta hemmet du vill leva livet i. De allra flesta har också balkong eller uteplats – vissa har till och med två. Och så bor du nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt – nära naturen och Sigtunas mysiga stadskärna, men också med massor av service direkt i området. Perfekt för dig som tycker att livet är till för att levas!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Helena Bohman

OBOS i Sverige
Mäklare Helena Bohman, OBOS i Sverige
0705205423

Visningstider

  • 22
    maj
    Sön 22 maj kl. 11:00–15:00
    Välkommen på torgfest i Sigtuna Stadsängar! Ni hittar oss i ett av Stadsängs-tälten på Silvertorget i Sigtuna Stadsängar.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.