Nyproduktion

Ragvaldsbovägen

Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Avgift
5 091 kr/mån
Pris/m²
34 337 kr/m²
Antal besök
126
Dagar på Hemnet
1
Nyproduktion

Nu bygger vi Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna. Här har varje lägenhet sin egen karaktär, det gör det enklare att hitta hemmet du vill leva livet i. De allra flesta har också balkong eller uteplats – vissa har till och med två. Och så bor du nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt – nära naturen och Sigtunas mysiga stadskärna, men också med massor av service direkt i området. Perfekt för dig som tycker att livet är till för att levas!

Smart planerad trea med fin balkong

Den här välkomnande trean har massor att erbjuda för dig som vill leva det goda livet. Till exempel en lagom öppen planlösning för kök och vardagsrum som är tillräckligt öppen för att kunna umgås mellan rummen, men med en välplacerad vägg som döljer stöket för dina gäster. I köket finns all utrustning du behöver för matlagning till både vardag och fest, med inredning från Marbodal och vitvaror från Siemens. Och från köket når du ännu en av lägenhetens fördelar: en praktisk klädkammare.

Det trevliga vardagsrummet är enkelt att möblera och kommer säkert att bli något av hemmets mittpunkt. Härifrån kliver du också ut på din egen balkong, som blir ett extra vardagsrum när vädret tillåter. Och när du sedan vill dra dig tillbaka väntar lägenhetens privata del. Här hittar vi två fina sovrum, i ett lugnt och skönt läge. Avskilt från händelsernas centrum, men också från varandra. Och mitt emellan sovrummen ligger både det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare och ett praktiskt förråd. Här finns med andra ord allt du behöver för att leva livet!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.