Kollungsvägen 25A

Skärhamn, Tjörn Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2
Byggår
2020
Avgift
3 693 kr/mån
Pris/m²
35 221 kr/m²
Antal besök
2 425
Dagar på Hemnet
8

Här har vi en ny och modern lägenhet med stenlagd uteplats, rejäl takhöjd och stora fönsterpartier bidrar till en ljus och mycket trivsam lägenhet. De invändiga bilderna är på en likadan lägenhet. Detta gör att vissa avvikelser finns.

Den omedelbara närheten till Toftenäs naturreservat och dess vackra omgivningar ger goda möjligheter till såväl aktivitet som rekreation precis utanför ytterdörren. Ortens centrum nås inom promenadavstånd och erbjuder allt ifrån ovanligt välsorterad ICA-butik till skolor, restauranger, systembolag, småbåtshamn och mindre klädbutiker. Dessutom ligger Träningskliniken bara ett stenkast bort.

Det finns en tydlig framtidsvision över hur området kommer fortsätta expandera och nästa steg efter denna etapp blir utveckling av Träningskliniken med bl.a. sporthall (paddel/tennis), SPA och café. Sedan fortsätter arbetet med resterande byggrätter om totalt 220 st.

Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. En ort som andas framtidstro med såväl nybyggnation som ständig utveckling av service och butiker.

Välkommen hem i en helt ny del av Skärhamn!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Sön 24 jan kl. 12:00–12:30
    Anmälan krävs, boka här eller kontakta ansvarig mäklare. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.