Bacchus väg 4

Skrea Strand, Falkenberg Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Bacchus 2
Om föreningen
Avgift
4 445 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
59 198 kr/m²

På Bacchus väg 4 välkomnas du in i denna ljusa lägenhet vars ytskikt och utrustning håller nyproduktionskvalitet då ännu ingen bott i lägenheten! Direkt när du kommer in i hallen hänförs du av havet precis utanför! Här bor du på 81 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En stilren bostad som är värd att titta närmare på om du tilltalas av ett hem där lyx och exklusivitet är en genomgående känsla.

Det faktum att lägenheten har två balkonger gör att du kan komma ut och njuta av havet utan att behöva lämna bostaden. Den första är en inglasad, stor och ljus balkong med plats för matbord och stolar och den andra är en lika stor och inglasad balkong med plats för din loungegrupp kanske? Lägenheten har ett master bedroom med egen klädkammare, kylanläggning, samt tillgång till "eget" badrum. I det gamla höglagret bakom bostadshusen finns möjlighet att parkera era fordon, möjligheten att parkera i ett skyddat och uppvärmt garage kostar 500 kr/månad. Det finns även möjligheter till laddplatser till en extra avgift.

Skrea Strand är en mycket trevlig del av natursköna Falkenberg. Här har du strandens badbrygga några stenkast från lägenheten och populära restauranger, Skrea bangolf och Klitterbadet en kort promenad bort. Dessutom ligger Falkenbergs centrum och flera mataffärer en kort cykeltur från bostaden.

Vi ses på Bacchus väg 4 i hus nummer 2!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg