Rektorsgatan 12

Slottshöjden, Helsingborgs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
97 m²
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1947
Förening
BRF Rektorsgatan 12-16
Om föreningen
Avgift
5 605 kr/mån

Tilltalande och genomgående gaveltrea om 97 kvm med spatiösa och luftiga ytor. Högt (3 tr), ogenerat och fritt läge med fönster i tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusflöde, balkong med soligt sydvästläge. Hiss finns. Möblerbar hall med klädkammare, vardagsrum med öppen spis (ej fungerande) och utgång till balkongen. Två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Ljust och väl tilltaget kök med matplats för flera personer och två fönster, renoverat badrum med dusch, fönster och tvättmaskin. Stabil förening som har varit verksam sedan 2006 och har genomgått stambyte. Föreningen har dold tillgång i form av tre hyresrätter.

Ett stenkast från bostaden har du nära till livsmedelsbutik, allmän kommunikation, omtyckta konditori Två systrar och Fredriksdal. Med cykeln är du nere i stan på dryga minuten.

Varmt välkomna att boka en tid för visning! Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Carl Westrell, på 0722-32 02 02 eller [email protected]

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Carl Westrell

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Carl Westrell, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46722320202