Herrestadsgatan 3A

Slottsstaden, Malmö Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Byggår
1949
Förening
BRF Herrestadsgatan 3
Om föreningen
Avgift
5 756 kr/mån
Driftkostnad
6 756 kr/år
Pris/m²
30 281 kr/m²

Väl tilltagen, genomgående och välplanerad trea med stora sociala ytor. Stora fönsterpartier och balkong lugnt belägen in mot den underbara trädgården i eftertraktat västerläge. Många vackra detaljer bevarade såsom originalparkett, originalstommen i köket och inbyggd förvaring. Dessutom med gästtoalett.

Lägenhetens planlösning öppnar upp för flera möjligheter med två entréer och tillhörande hallar. Nuvarande ägare disponerar den som tre rum med kök men den har med stor sannolikhet tidigare varit uppdelad i två lägenheter alternativt en lägenhet med en uthyrningsdel.

Läget är optimalt med närhet till allt, men ändå mycket lugnt. Härifrån nås Citytunneln på några minuter med cykel och Malmö city med dess stora utbud ligger även det på nära avstånd. Det finns även ett bra utbud av mataffärer, butiker, caféer och trevliga restauranger på nära avstånd. Pildammsparken, Slottsparken och Rönneholmsparken är uppskattade av många. Här finns möjlighet att jogga, promenera, grilla eller sola. En stor fördel med Slottsstaden har länge varit närheten till Ribersborg, Västra Hamnen och havet. Varva stadslivet med avkoppling i någon av parkerna eller ta cykeln ner till havet. Här bor ni på absolut bästa läge! Föreningen har dessutom en grönskande och mycket fin gård.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Malmö