Nordlinds Väg 100A

Slottsstaden, Malmö Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
HSB BRF Basunen i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 591 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
35 000 kr/m²
Antal besök
2 604
Dagar på Hemnet
9

På en lugn tvärgata finner vi Nordlinds väg 100 och HSB Brf Basunen. Här bor man omgiven gårdsgrönska med blomstrande innergårdar och villakvarter som närmsta granne. Detta är en lägenhet som sticker ut från mängden, mycket tack vare sin stora inglasade balkong i västerläge som blir som ett "extra rum" under kallare tider, men också då föreningen erbjuder garageplats under huset.

Bostaden ligger på våningsplan 3 och bjuder på ljusinsläpp från tre väderstreck. Här ges en smakfull kombination av byggåret och de moderna bekvämligheterna vi söker idag. På golven löper en fin, ljus ekparkett genom hela lägenheten, som i kombination med stora sällskapsytor och ett vitt renoverat kök sätter en fin känsla till boendet. I bostaden finns det gott om förvaringsmöjligheter med flera inbyggda garderober. Något som gör att bostaden sticker ut än mer från mängden är rymligheten i alla bostadens rum. Du får enkelt plats med stora sängar i båda sovrummen samt ett skrivbord för hemmajobbaren.

Bostaden ligger nära Rönneholmsparken, med gångavstånd till Ribersborgs sandstrand. Åt andra hållet finner du Fridhems exklusiva villakvarter och en välsorterad Ica Malmborgs. Med Slottsstadens restauranger runt knuten och frekventa innerstadsbussar på Major Nilssonsgatan och Erikslustvägen. är detta ett boende för alla!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Väster

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 9
    maj
    Idag kl. 14:30–15:30
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se. Max två personer per sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.