Nyproduktion

Havsvik Roslagen hus 3

Snesslinge, Östhammars kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Nyproduktion

Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid?

Då är Havsvik Roslagen helt rätt! Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden.

GRISSLAN är vårt minsta hus med smart utnyttjade kvadratmeter. Sällskapsdelen har dubbel takhöjd, vilket bidrar med rymd och luft. Här har man direkt access till en stor terrass utanför och breda glaspartier bidrar med ljus. Terrassen löper över hörn och ger praktiska ytor för utevistelse.
Bottenvåningen har ett litet avskilt rum att använda till hemarbete, som ateljé, som barnrum eller som walk-in-closet. På en entresolvåning ligger sovrummet med stort fönster och plats för en dubbelsäng. I direkt anslutning till entrén finns ett litet förråd.

SÄKRA DIN PLATS I KÖLISTAN TILL SÄLJSTARTEN - anmäl intresse redan nu då det avgör turordning att välja bostad! Anmälan görs via visningen eller på projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se

ETT LIV NÄRA NATUREN
Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet.

NORRA ROSLAGEN
Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö.

ETT HÅLLBART PROJEKT
I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. Området ska byggas med hänsyn till natur och miljö. En lokal reningsanläggning tar hand om avloppet. Vatten kommer att produceras från havsvatten i en avsaltningsanläggning.

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

Läs mer om bostaden
Widerlöv Uppsala

Kontakt

Martin Jansson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Martin Jansson, Widerlöv Uppsala
0760-50 55 53