Krabbes Väg 25

Söder/Hästhaga, Varberg Se på karta

3 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Kasematten 2
Om föreningen
Avgift
3 035 kr/mån
Driftkostnad
12 600 kr/år
Pris/m²
54 338 kr/m²
Antal besök
5 047
Dagar på Hemnet
13

Ljuvlig lägenhet med hög materiell standard och havsutsikt från balkongen!

Lägenheten är planerad för att ge rikligt med dagsljus och största möjliga yta för samvaro kopplad till en generös balkong som tack vare sin storlek skapar bra möbleringsmöjligheter och fin utsikt mot havet. Vardagsrummet har tillsammans med matplats och kök en öppen planlösning – som gjort för gemenskap och umgänge! Standarden i lägenheten är rakt igenom gedigen med modernt kök från Marbodal, helkaklat badrum med golvvärme och separat tvättavdelning, ljus ekparkett och fönsterbänkar av vit marmor.

Hissen leder rakt ner till garageplanet där p-plats och förråd finns. Till varje lägenhet hör en p-plats till en kostnad om 550 kr/mån.

Här på Krabbes Väg bor du inte långt från natur och strövområden, och samtidigt har du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser alldeles runt hörnet. Havet är bara några minuters promenad bort och till torget går du på mindre än en kvart. Det finns fina rekreationsmöjligheter i närheten – Påskbergsskogen med sina motionsslingor, stadens många idrottsanläggningar och inte minst strandpromenaden – där du kan njuta av den friska havsbrisen och den majestätiska vyn ut över havet.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg