Södra Tvärgatan 7

Söder, Helsingborg Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75,5 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1983
Förening
HSB BRF Bagargården i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 172 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
21 854 kr/m²
Antal besök
2 455
Dagar på Hemnet
29

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina trea med stor inglasad balkong som ligger på ett ypperligt läge med promenadavstånd till Söders breda utbud av kommunikationer och service. Välkomna till Södra Tvärgatan 7!

Bostaden är på 75,5 kvm och ligger på våningsplan fyra vilket ni når genom att ta hissen. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med plats till att hänga av sig och ligger i anslutning till klädkammaren med bra förvaringsutrymme. Längre in finner man badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, praktiskt att kunna tvätta hemma och inte vara beroende av tvättstugans kalender. Det finns två väldisponerade sovrum där bägge rymmer säng och förvaring vilket man gjort i det ena med skjutgarderobsparti.

Köket är smakfullt inrett med trevliga materialval som går i ljusa kulörer med vita luckor, ljusgrå bänkskiva och en rostfri maskinpark. Köket får ett härligt ljusinsläpp genom burspråket där det finns plats att inredas med ett matbord som sedan sveper genom lägenheten till vardagsrummet. Ett stort vardagsrum som idag är inrett med soffgrupp och kontor men går lika bra med ett matbord. Från vardagsrummet når man den inglasade stora balkongen som förlänger rummet och blir den givna favoritplatsen när vänner/familj är på besök.

Föreningen har en välskött innergård med lekplats och gräsmatta. På Söder bor man med promenadavstånd till goda kommunikationer som busshållplats, närhet till centralen där ni kan färdas med tåg eller ta färjan över till Danmark. Ett brett utbud av livsmedelsbutiker, skolor, köpcentrum med biograf, fik, livsmedelsbutik och restaurang.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg