Släntstigen 12

Söder, Varberg Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
107,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1998
Förening
Riksbyggen BRF Apelvikshöjd
Om föreningen
Avgift
7 604 kr/mån
Driftkostnad
6 924 kr/år
Pris/m²
41 628 kr/m²
Antal besök
4 586
Dagar på Hemnet
11

En underbar ljus lägenhet med generösa ytor. Ursprungligen var detta en fyra med en extra gäst-wc (se alternativ planskiss), men den disponeras idag som en stor trea. Det är dock möjligt att återställa för den som så önskar.

På föreningens stora tomt finns både vajande ängsväxter, syrén och uteplatser med grillmöjlighet. Här bor du nära både Apelvikens långa sandstrand och restaurangstråk, Hästhagabergens vackra promenadstigar och strandpromenaden som leder dig in till centrum. Smit ned efter jobbet och ät kvällsmaten på klipporna eller gå upp tidigt under sommaren och njut av yoga och frukost på något av de mysiga caféerna längs havet. I området finns mataffärer, förskolor och skolor, och centrum når du snabbt såväl till fots som på cykel.

I dagsläget pågår ett projekt att utveckla Apelviken genom strandpromenad med belysning, nya grill- och mötesplatser, strandlekplatser, utegym samt ökad tillgänglighet ner till stranden. Det natursköna området kommer att få en ännu mer utvecklad surf- och badprofil med fler rekreationsmöjligheter. Välkomna hem till Apelviken!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.