Ormvråksgatan 60

Söderkulla, Malmö Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Fosietorp i Malmö
Om föreningen
Avgift
5 455 kr/mån
Pris/m²
17 821 kr/m²
Antal besök
1 224
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till denna bevarade 3:a på populära Söderkulla.
Bostaden erbjuder renoverade rum såsom två sovrum, ett vardagsrum, stort sagolikt kök, ett badrum och en gäst wc samt en härlig stor inglasad balkong. Hiss från markplan, garage och parkeringsmöjligheter i föreningen, miljöhus, festlokal och många tvättstugor är bara några av fördelarna.

I närmaste närområdet finns all tänkbar service att önska, så som skolor, butiker, apotek och vårdcentral samt Inre Ringvägen. Inte långt från bostaden börjar nu även Malmös nya stadskärna Hyllie ta form. Med Emporia till vårt förfogande som numera utgör Malmös nya mötesplats uppnår vi fantastiska shoppingmöjligheter såväl som goda kommunikationsmöjligheter som tar oss till Danmark, Köpenhamn samt Lund med omnejd. På behagligt avstånd hittar vi även Mobilia som erbjuder ytterligare shopping och kommunikationsmöjligheter.

Precis här på en lugn återvändsgata ombonad av öppna grönområden finner vi Ormvråksgatan 60. Här erbjuds ett perfekta boende där det bara är att flytta in. Perfekt för dig som har tröttnat på att sköta den stora trädgården och istället vill njuta av förmiddagssolen på den stora inglasade balkongen. Stora fina innergårdar som nyligen renoverats, Bostadens genomgående planlösning infriar trevliga ljusinläpp i de tilltagna sällskapsytorna i såväl kök som vardagsrummet. Allt detta i välkänd och stark bostadsrättsförening med HSBs välrenommerade varumärkesskylt stolt hängandes på fasaden.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.