Lottens gata 4, 1 tr

Södermalm - Katarina Sofia, Stockholms kommun Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Sofia Södra
Om föreningen
Avgift
4 245 kr/mån
Pris/m²
74 875 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad trea om 80 kvm. Lägenheten är under byggnation genom JM Bygg och tillträde är beräknat till augusti 2023. Lägenheten säljs därför på ritning. Accepterat pris 5 990 000kr, kontakta mäklaren för mer information.

Lägenheten är ytterst välplanerad med trevlig planlösning och fina materialval. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett stilfullt kök med utrymme för matplats, två väldisponerade sovrum samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd finns för ytterligare förvaring. Trevlig och genomgående planlösning med fönster i två väderstreck vilket ger en härlig känsla av rymd. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en social och trevlig yta för middagar med vänner och familj. Nu har du chansen att förvärva ditt nya drömhem på attraktiv adress på fina Södermalm. För mer detaljerad beskrivning se bifogad pdf Inredningsval eller kontakta ansvarig mäklare.

Bostaden tillhör nyskapade Brf Sofia Södra. Föreningen har flertalet praktiska gemensamma utrymmen i form av en stor innergård med planteringar, lekytor, mötesplatser och cykelförvaring. Det finns även en gemensam takterrass som ligger längs Nackagatan. I källarplan finns ett garage med både vanliga bilplatser och bilplatser med elladdning.
Föreningen äger marken.
För mer info se gärna Brf Sofia Södra's hemsida:
https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/

Området kring Tegelviksgatan har en härlig kombination av grönska, vatten och innerstadskänsla. Med lummiga Mandelparken alldeles intill samt vackra Vitabergsparken några minuter bort har du både lummighet och klassiska söderkåkar. Promenadstråket längs med kajkanten nedanför fastigheten är fantastiskt vacker och inbjuder till jogging- och cykelturer.
Samtidigt har du inom tio minuters promenad tillgång till Söders utbud av restauranger och kaféer med Skånegatan och Nytorget som fokus.

På närliggande Bondegatan finner du en stor Coop butik.

Kommunikationer finns i form av blå busslinje 2 på Tegelviksgatan ca 1 min från porten. Från närliggande Tengdahlsgatan avgår linje 57 och 66. Samtliga Nacka/Värmdö bussar och buss 53 har hållplats vid Londonviadukten några minuters promenad från lägenheten.

Östra Södermalm genomgår nu en förvandling. Från att ha varit till stor del ett industriområde byggs nu bostäder med vackra parkinslag. Här ska även byggas en större livsmedelsaffär samt flertalet mindre butiker belägna i vackra promenadstråk. På sikt kan vi även se fram emot att få tillgång till tunnelbana blå linje.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Sanna Treijs

Notar
Mäklare Sanna Treijs, Notar
0708-99 79 70
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022