Kommande

Fatburs Kvarngata 16, VÅN 3

Södermalm / Medborgarplatsen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Byggår
1992
Förening
BRF Brinckan-Lehusen
Om föreningen
Avgift
4 590 kr/mån
Kommande

Hörntrea med generös balkong i bästa solläge i sutteränghus där våning 3 i praktiken blir 6e våningen! Här bor ni omgivna av ljus och öppna sociala ytor med genomgående ljusa trägolv som bara har tre år på nacken. Hallen har god förvaring med avhängning till höger om entrén samt en stor inbyggd klädkammare. Vardagsrummet är socialt planerat med öppen planlösning till köket, här finns plats för en soffgrupp, mediamöbel och arbetsplats, byrå eller bokhylla. Det fullutrustade köket är vitt och har spotlights samt mycket god förvaring via flertalet över samt underskåp, den U-formade lösningen ger bra arbetsytor som till viss del även kan nyttjas som bardisk eller matbord. Naturligtvis finns diskmaskin. Från de sociala ytorna finner ni bostadens balkong som badar i ljus under eftermiddagen, härifrån kan ni titta ut mot himlavalvet och de fina tegelhusen framför er samt ner på den blomstrande allén sex våningar under er. Bostadens två sovrum är båda mot den lugna allén och har utrymme för säng och förvaringsmöbler. Hemmets badrum är ljust och har badkar. Här är det förberett för både tvättmaskin och torktumlare vilket tidigare stått till höger om ingången, idag finns där två förvaringsskåp. Till bostaden hör ett källarförråd samt ett matförråd.

Brf Brinckan-Lehusen är en äkta bostadsrättsförening med låg belåning (endast 3 453kr/kvm enligt årsredovisningen från 2020) och amorterar löpande stora summor. Föreningen är stor och omfattar 317st lägenheter med bostadsrätt och 19st med hyresrätt, dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Det finns även 11st verksamhetslokaler som ger goda inkomster till föreningen. Medlemmar i föreningen kan nyttja 4st terrasser samt två bastuanläggningar, varav en i anslutning till terrasserna. Dessutom finns pingisrum, gym, bytesrum, samlingslokal och tvättstuga. Flera cykelförråd finns med access direkt från gatan. Barnvagnsförråd finns i entréplan. Kvällar efter kl 16:00 och på helger kan föreningens medlemmar utnyttja gymnastiksalen i Fria Maria skolas lokaler.

Läget på Södermalm är både rofyllt och optimalt med närhet till allt. De omkringliggande kvarteren, som sjuder av liv, erbjuder mysiga kaféer, pubar, restauranger, butiker, apotek och några av söders bästa mataffärer. Mycket barnvänligt läge nära dagis och flera parker, bl.a. den omtyckta parkleken i Skånegläntan och Timmermansparken. Trots att du bor mycket centralt vid det blomstrande utbudet av det mesta, har du natur och vatten nästan runt knuten. Här finns oasen Tantolunden med dess charmfulla koloniområde, grönska och bad. Med Södra station några minuter bort, når du hela Stockholm snabbt! Här finns även de närliggande bussarna 4, 43, 55, 57 och 66 samt Mariatorgets och Medborgarplatsen t-bana på bekvämt gångavstånd.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta mäklaren

Michelle Carlsson

Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Mäklare Michelle Carlsson, Mäklarhuset Stockholm Innerstan
0735162550

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas