Åsögatan 164

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Nej
Byggår
1972
Förening
BRF Fenix
Om föreningen
Avgift
2 477 kr/mån
Pris/m²
78 500 kr/m²
Antal besök
2 280
Dagar på Hemnet
6

I den sociala och ljusa lägenheten på Åsögatan 164 kan du kan du känna dig som hemma från start. Här är det lätt att föreställa sig avkopplande hemmakvällar i soffan efter långa arbetsdagar. Den perfekta läshörnan hittar du intill fönstren i sovrummet – slå dig ned med sällskap av en god bok för mysmode deluxe! Picknick-vänliga Vitabergsparken finns i närheten om du någon gång mot förmodan behöver miljöombyte, för risken är stor att du om sommarhalvåret hellre kommer vilja hänga på föreningens lummiga innergård. På det sociala trädäcket bjuder du kanske in till en lunch som sedan övergår i vin och charkis i eftermiddagssolen. Sedan kanske festligheterna fortsätter på föreningens takterass där samtalen flödar tills sent inpå småtimmarna!

OMRÅDET

Vandra runt bland de kulturmärkta Söderkåkarna längst upp på Åsögatan och för tankarna till en svunnen tid eller lev i nuet och fira löning med ett glas vitt på något av haken längs Nytorgsgatan. Oavsett om du är en finsmakare eller uppskattar enkelheten i en riktigt bra burgare kommer du hitta något här. Längs stråket på Nytorget finns både dolda stammis-pärlor och hypade poppis-hak. Du kommer förmodligen inte vilja lämna området allt för ofta, men när du behöver så finns tuben bara en kort promenad bort!

INVÅNARNAS FAVORITER

“Blue light Yokohama serverar vällagad och lyxig sushi i en mysig miljö, riktigt pangställe!”
“Hitta häftiga och unika plagg på vintagebutiken Ritz! Trevlig personal och bra musik.”
“Café Nizza är värt hypen! Cacio e pepen är magisk!”

Säljaren beskriver: Jag har alltid känt mig väldigt avslappnad och trygg i lägenheten och den mysiga innergården är både en plats för att koppla av och för att vara social! Läget är perfekt om man gillar att bo bland några av stans bästa restauranger och barer men samtidigt gillar att ha det lugnt omkring sig och ha nära till mysiga parker.

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/asogatan-164/

Läs mer hos mäklaren
Blok

Kontakta mäklaren

Blok

Blok
Mäklare Blok , Blok
072-717 70 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.