Bengt Ekehjelmsgatan 9, ACCEPTERAT PRIS!

Södermalm, Stockholms kommun Se på karta

8 300 000 kr

7 495 000 kr +11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Nej
Byggår
1904
Förening
BRF Dykärret 23
Om föreningen
Avgift
4 104 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Pris/m²
112 162 kr/m²

Accepterat pris, kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna rymliga bostad med uteplats mot grönskande innergård, generösa rum och en öppen och social planlösning. När ni kliver innanför dörren infinner sig genast en harmonisk känsla. Smakfullt kök från Kvänum med bänkskiva i vacker kalksten. Köket ligger i öppen och social planlösning mot vardagsrummet med fungerande kakelugn. Lägenheten har bevarade detaljer från sekelskiftet och två bra sovrum samt solig uteplats med ett lummigt läge mot den grönskande innergården. Väl tilltagna sociala ytor, vackra fönsterpartier och nymålade ytskikt i vackra kulörer karaktäriserar lägenheten. Stort badrum med platsbyggd förvaring, badkar och möjlighet till tvättmaskin.

Fastigheten Dykärret 23 har en tilltalande fasad i ljusgul kulör mot gatan. Fastigheten byggdes 1904 med en utpräglad jugendstil, med bandritsade bottenvåningar följt av slätputsade fasader med dekor kring entrépartierna.

Bengt Ekehjelmsgatan är belägen mitt på Södermalm med ett lugnt läge samtidigt som det är nära många uteserveringar och härligt folkliv kring Mariatorget. I närområdet finns dessutom många parker, det är nära till Tantolunden och vidare ner till Årstaviken.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Lotta Röhnisch

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Lotta Röhnisch, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-723 42 56