Kommande

Rebetskygatan 22

Södermalm, Sundsvalls kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Brädan 2
Om föreningen
Avgift
4 000 kr/mån
Driftkostnad
5 780 kr/år
Pris/m²
22 297 kr/m²
Kommande

En unik 3a i omtyckta Södermalm!
Har du letat efter en bostadsrätt med villakänsla? Då har du hittat rätt, väldigt rymlig 3a med både en inglasad balkong och en öppen balkong. Det finns även en stor bakgård med plats för både odling och lekar.
Inne i lägenheten möts du först av en hall med plats för både avhängning och förvaring, direkt till höger i anslutning till hallen finns också ett förråd som ger ytterligare plats till förvaring.
Tar du istället vänster när du kommer in genom entrén hittar du det kaklade badrummet.
Fortsätter du förbi förrådet möts du av en korridor som leder dig hela vägen in i vardagsrummet. Men på vägen dit hittar du först ett ljust sovrum med platsbyggda våningssängar till höger och ett praktiskt kök med utrymme för matplats till vänster.
När du tagit dig hela vägen i korridoren kommer du till vardagsrummet som är väldigt rymligt och har bra ljusinsläpp från många håll. Från vardagsrummet har du en otroligt fin trädörr med glas skivor in till det andra sovrummet. Från vardagsrummet kan du också ta dig till den så trevliga balkongen som både har ett parti som är inglasat och ett parti som är helt utomhus.

Från Södermalm har du nära till det mesta. Gångavstånd till skolor, dagis, livsmedelsbutik och busshållplats. Det är bara ca 1,5 km in till Sundsvall Centrum och ca 3 km till Södra Bergets Friluftscentrum. Alldeles utanför byggnaden finns det också en fotbollsplan som spolas till is på vintrarna.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Andreas Bergström

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Andreas Bergström, HusmanHagberg Sundsvall
070-6856767

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.