Kommande

Termikgatan 23E

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,2 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Gripen 1 i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 754 kr/mån
Driftkostnad
7 680 kr/år
Pris/m²
31 736 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med två stora balkonger om tillsammans ca 25 kvm på våning 5 av 6. Ena balkongen ligger med lugnt läge mot den trevliga innergården där kvällssolen letar sig in och den andra erbjuder förmiddagssol där ni kan njuta av utsikten bort mot Gustavsviks golfbana. Vardagsrummet är stort och passar utmärkt för socialt umgänge. Köket har vita köksluckor och rostfria vitvaror med plats för matbord. Garderobsförvaring i stora sovrummet samt i hallen. Badrummet som är helkaklat har dusch och egen tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare. I samtliga rum ligger ett parkettgolv och väggarna är ljust målade. Bostaden ligger med ett hörnläge i huset och har fönster i tre väderstreck. Självklart finns det hiss i huset.

I avgiften på 4 754 kr/mån ingår värme, kabel-tv och bredband. Föreningen har individuell mätning av varm- och kallvatten som preliminär debiteras varje månad. Den boende betalar för sin faktiska förbrukning.

Bostadsrättsföreningen har en fantastisk innergård med lekytor. Det finns gemensamma miljörum samt flera cykelförråd i huset. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor ni med närhet till matbutiker, träning och gym, Gustavsvik golfbana precis utanför knuten, och endast en kort cykeltur från citykärnan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Caroline Härdfeldt

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0706-544 158

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.