Falkenbergsvägen 27

Södra området, Kalmar kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
Riksbyggen BRF Kalmarhus nr 9
Om föreningen
Avgift
4 052 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
22 652 kr/m²

Välkommen till det populära södra området i Kalmar och till en härlig, ljus och rymlig hörnlägenhet i ett mycket fint skick. Här erbjuds tre rum och kök på 67,5 kvm med en stor inglasad balkong i sydvästligt läge med sol från förmiddag till kväll. Lägenheten är belägen på tredje våningen i ett härligt och lugnt område nära till både bussförbindelser, skola, sjukhus samt matbutiker. På gården finns lekplats och runt hörnet har du en restaurang. Cykelförråd, förråd, källarförråd finns i samma hus. Här bor man väldigt luftigt mellan husen så det känns insynsskyddat. Och det gör även att man får en mycket trevlig utsikt från sin lägenhet. Lägenheten har precis fått nya fönster och dörrar.

Inne i hallen möts vi av en hemtrevlig känsla som tar oss vidare in i lägenheten. Direkt till höger når vi först ett av det två sovrummen. Det här är ett perfekt rum som man även kan ha till annat än ett sovrum, till exempel som kontor eller barnrum. Fortsätter vi längre in i hallen och tar vänster så hittar vi badrummet med toppmatad tvättmaskin. Mittemot badrummet finner vi köket . Här inne finns det gott om förvaring och bra arbetsyta. Längst in når vi det lättmöblerade och ljusa vardagsrummet. Här är en bra möblerbar yta samt gott om ljusinsläpp p.g.a. hörnläget. Via vardagsrummet kommer vi ut till den rymliga härliga balkongen. Ifrån vardagsrummet når vi även lägenhetens andra sovrum. Detta är lite större och har två stycken platsbyggda garderober. Tack vare ett läge på hörnet så ger det ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck.

Fiber finns i föreningen via Telenor. Medlemmen tecknar eget abonnemang.

Välkommen att anmäla dig till visningen via hemsidan eller på kontorstid ring 0480-36 27 30! Om inte tiden/tiderna som är utlagda för visning passar dig så är du välkommen att kontakta mig så hittar vi en tid för visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalmar

Kontakta mäklaren

Beathrice Odén

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Beathrice Odén, HusmanHagberg Kalmar
072-888 42 31

Visningstider

  • 21
    aug
    Sön 21 aug kl. 15:00–15:30
    Välkommen att boka din visning via hemsidan! eller till ansvarig mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.