Filippavägen 2A

Sofiaparken, Lunds kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Barabo
Om föreningen
Avgift
3 830 kr/mån
Pris/m²
32 148 kr/m²

Välkommen till denna ytterst välplanerade och genomgående trea med stilrena material val. Här erbjuds högt i tak, vackra golv och harmoniska färgval, tillsammans med stora fönster som skänker lägenheten fantastiskt ljus och ger en luftig känsla. Balkongens söderläge ger gott om sol hela dagen och härlig grönskande utsikt. Perfekt belägen på lugnt läge vid lummiga Sofiaparken, med citypulsen bara ett stenkast bort.

Smakfullt kök med goda arbetsytor, träbänkskiva och kakel ovan diskbänken. På golvet ligger vacker sjömansparkett. I anslutning till själva köket finns ett vackert rum som används som matrum. Här får ni enkelt plats med 8-10 middagsgäster vilket inbjuder till många härliga middagar i goda vänners sällskap! Den mycket generösa ytan i det stora, luftiga vardagsrummet gör att möjligheterna till att inreda endast begränsas av er egen fantasi. Utgång till den härliga balkongen med plats för utemöblemang där ni njuter av sol hela dagen.

Sofiaparken är ett lugnt och lummigt område som är populärt av flera anledningar. Dels de gröna omgivningarna där Norra Kyrkogården och S:t Hans Backar är omtyckta promenadstråk. Dels områdets närhet till bland annat Centrum, Universitetet, LTH och Sjukhuset. Här finns dessutom bra kommunikationer med lokalbussen runt hörnet och pendeln till Malmö, Staffanstorp och Södra Sandby med avgång från sjukhuset. Centrum når du på 5 minuter med cykel.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Yosef Halim

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Yosef Halim, Bjurfors Lund Centrum
0762166660

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.