Edsviksvägen 5

Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Tårpilen 12
Om föreningen
Avgift
4 487 kr/mån
Driftkostnad
8 496 kr/år
Pris/m²
56 071 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna nyproducerade lägenhet om hela 98 kvm med Sollentuna centrum och Edsviken som närmaste granne.

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en "här vill jag bo" känsla. Hallen erbjuder praktiskt ljust klinkergolv och målade väggar. Från hallen har ni access till det rymliga badrummet. Badrummet har moderna materialval, praktiskt vädringsfönster, tvättställskommod samt dusch med vikbara glasväggar. Här har ni även er egen "tvättstuga" med tvättmaskin och torktumlare, båda från Miele. Praktisk avlastningsbänk med två överskåp ovan. Badrummet har självklart komfortvärme.

Går ni vidare in i lägenheten möts ni av den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, vilket skapar rymd och ger bostaden den där härliga och luftiga känslan som vi alla eftersöker i våra hem. Planlösningen är optimal för Er som har större familj och många vänner. Vardagsrummet kan ni även dela av och få upp ett sovrum 3 (se alternativa planlösning). Här kan ni även duka upp långbord utan problem och alla får plats utan att det blir det minsta trångt. Köket är fullt utrustat med Miele vitvaror. Kyl och frys, ugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin, köksfläkt samt spishäll. Mellan vardagsrummet och sovrummen finner ni en klädkammare samt ett duschrum. Duschrummet erbjuder kakel på väggarna och klinker på golv. Vägghängd wc, tvättställ samt dusch.

Lite avskilt och med fönster in mot föreningens innergården finner ni två sovrum i rymlig storlek med inbyggda garderober. Behöver ni ett tredje sovrum kan ni med lätthet, utan att förstöra rymligheten i rummet, sätta upp en vägg/dörr för att skapa ett tredje sovrum. Från ett av sovrummet nås lägenhetens härliga uteplats vetter mot föreningens innergård..

Bostaden har generösa förvaringsytor. Med en klädkammare och flertalet garderober blir förvaring inget problem varken för ett par eller en familj. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd som nås med hissen.

Läget underlättar i vardagen. Bra service och stort restaurangutbud precis runt hörnet och med bra kommunikationer kan du komma ner i pendlingstid och på så vis spendera mer tid hemma eller på jobbet. Missa nu inte chansen att köpa en superfin lägenhet på attraktiv adress som under sommartid inbjuder till långa och mysiga promenader längst Edsviken.

Vill du boka in privat visning eller har du några frågor/funderingar - Välkommen att kontakta mäklaren Bernice Ljungdahl 0709-793020.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Bernice Ljungdahl

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Bernice Ljungdahl, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
070-979 30 20