Sidensvansvägen 30 - ACCEPTERAT PRIS

Sollentuna kommun Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1989
Förening
BRF Snickarbacken
Om föreningen
Avgift
4 573 kr/mån
Pris/m²
37 419 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.

Nu saluförs denna smakfullt renoverade 3 rok i populära Brf Snickarbacken! Här präglas tillvaron av en ny och totalrenoverad interiör, rikligt ljusinsläpp från flera fönster i två väderstreck och en stor solig balkong, två rymliga sovrum, gott om förvarings lösningar, fullt utrustat kök samt badrum med badkar och tvättmaskin. Perfekt bostad för familjen eller dig som letar efter en hemtrevlig bostad i en stabil och trivsam föreningen. Här bor du i ett familjärt och lugnt område med smidiga förbindelser oavsett om du färdas med bil, buss eller kortare promenad till Sjöbergs Centrum med affärer och restauranger.

Brf Snickarbacken är en välskött A-klassad, stabil och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap med lekplats och en trevlig innergård. Därutöver finns bland annat flera gemensamma utrymmen, t.ex. en gemensamhetslokal, bastu, snickarbod, systuga, pingisbord och styrketräningslokal. Cykel- samt barnvagnsförråd finns. Det finns även ett flertal gemensamma tvättstugor och en grovtvättstuga. Därutöver finns parkeringsplatser, kall och varm garage, Mc-platser och platser för att ladda el bilar.

Här bor du vid ett av Sjöbergs bästa lägen, med edsviken, badplats och promenadvägar inom gångavstånd. Sollentuna Centrum och Mörby Centrum ligger en enkel bussresa bort och Stockholm City och Arlanda finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Sollentuna har att erbjuda.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Daniel Aslan

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Daniel Aslan, Unik Fastighetsförmedling AB
070-999 21 79