Kommande

Hannebergsgatan 15

Solna C, Solna kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
BRF Hannebergshöjden i Solna
Om föreningen
Avgift
3 948 kr/mån
Pris/m²
58 377 kr/m²
Kommande

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Hjärtligt välkomna till Hannebergsgatan 15.
Här bor ni i en ljus och mysig trea om 77 kvm belägen i centrala Solna!
Direkt när ni kliver in på innergården känner ni att det här är ett tryggt familjärt område och bara några trappor upp på Hannebergsgatan 15 finner ni husets kanske trivsammaste lägenhet. Kännetecken som snygga trägolv, breda fönsterpartier i bevarad 50-tals charm åt två väderstreck, fransk balkong med smidesräcke och generösa förvaringsmöjligheter gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. Lägenheten disponeras med ett tilltalande vardagsrum, som idag har en fantastisk fransk balkong i sydväst läge, föreningens medlemmar har enhälligt beslutat om att de kommer byggas till rymliga balkonger till de som önskar detta. Föreningen har lämnat in en bygglovsansökan till Solna stad och om allt går enligt plan så kommer detta påbörjas i samband med fasadrenoveringen 2023! Så här kommer ni förhoppningsvis snart ha möjlighet att få ha tillgång till er egna stora balkong i bästa solläge.
I anslutning till hallen så har ni ett stort generöst badrum med tvättmaskin. Ni har ett fantastiskt kök med allt ni kan tänkas behöva, där finns det gott om plats för den större matgruppen, ni har ett ordentligt sovrum som rymmer med enkelhet en dubbelsäng och annat möblemang.
Det andra rummet disponeras idag som ett barnrum och detta rum har flertalet inbyggda garderober. I lägenheten finns det mycket garderober och förvaringsmöjligheter men bäst av allt är att här i bostaden finns det också en tillhörande klädkammare i slutet av hallen mellan vardagsrummet och köket! Det rymmer allt som ni kan tänkas vilja förvara. Behöver ni extra utrymme så finns det här också två tillhörande förråd ett vindsförråd och ett källarförråd, dessa två tillsammans är minst 8 kvm!

På Hannebergsgatan 15 bor ni med låg avgift i en ekonomisk stark och stabil förening.
Som boende i Brf Hannebergshöjden i Solna har ni många förmåner som ökar vardagslyxen. Ni har här en förening som tar hand om sina medlemmar och vill investera i sina medlemmar. Föreningen har många planer för att utvecklas och just nu planerar de för att investera i laddstolpar till de medlemmar som kör el/ hybrid bil och för den som gillar att träna men inte hinner ta sig till gymmet, så kommer man här lyxigt nog kunna göra det i huset, då det finns planer för att bygga till ett gym i källaren för föreningens medlemmar.
Här bor ni tryggt och med vetskapen att saker konstant förbättras till medlemmarnas fördel, detta är inte bara en ekonomiskt stark förening utan också en väldigt aktiv. 2017 byttes fönstrena ut och 2023 ska fasaden renoveras.
Föreningen har en stor lummig tomt som tillhör medlemmarna, här kan ni i det familjära och barnvänliga området njuta av den gemensam trädgården. På tomten blomstrar det sommartid och där finns gott om sittplatser för härliga sommarbjudningar. Uteplatsen är utrustad med utemöbler och grillar för grillkvällar, perfekt när man vill ha över fler gäster än vad bostaden rymmer.
Att ha det samtidigt som man bor så centralt är en dröm för er som gillar naturen men vill lätt ta er in till stan.

För den som gillar att pyssla/ snickra har ni här möjlighet till just det! Här finns ett mindre hobbyrum som är utrustat med arbetsbänkar.

Gemensam tvättstuga finns i föreningen som är stor och utrustad med allt ni kan tänkas behöva.
Där finns torktumlare, torkskåp och två tvättmaskiner.
Underbart att ha

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Solna

Kontakta mäklaren

Erika Eriksson

Svenska Mäklarhuset Solna
Mäklare Erika  Eriksson, Svenska Mäklarhuset Solna
0706129588

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.