Näckrosvägen 21

Solna Gamla Råsunda, Solna Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Byggår
1944
Förening
BRF Näckrosen i Solna
Om föreningen
Avgift
4 246 kr/mån
Driftkostnad
7 320 kr/år
Pris/m²
55 333 kr/m²

*Genomgående planlösning
*Högt läge med fri vy från alla fönster utan direkt insyn
*Inglasad balkong i sydväst med sol från ca 13-21 under sommaren
*Stilrent kök från 2017 (IKEA) med gott om förvaring och matplats med vy mot Näckrosparken
*Samtliga väggar och tak spacklades och vitmålades/tapetserades 2017
*Samtliga originalgolv slipade, nytt golv i kök och hall 2017
*Badrum med tvättmaskin, dusch och badrumsinredning från 2017. Stambytt 94/95
*Fristående garderober i båda sovrummen
*Klädkammare inred med Elfasystem i anslutning till hallen
*Loftsängen erbjuder en extra sovplats, säljarna tar bort den och återställer väggen om så önskas
*Elsystemet utbytt av säljarna 2017, elskåpet utbytt av föreningen
*Vindsförråd om ca 5 kvm och matkällarförråd om ca 2 kvm tillhör lägenheten

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Tvättstuga nås i hus nummer 19 och barnvagns-/cykelrum nås direkt från det egna trapphuset. På taket av huset finns en piskbalkong.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag. Lokalen rymmer ca 30 personer och det finns två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. I övrigt har föreningen gemensam grovtvättstuga samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel

Läs mer hos mäklaren
Notar