Kommande

Sidvallsgatan 9

Sörby/Eklunda, Örebro kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1948
Förening
HSB BRF Polstjärnan i Örebro
Om föreningen
Avgift
5 969 kr/mån
Driftkostnad
2 000 kr/år
Pris/m²
25 500 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till Sidvallsgatan 9 och denna unika etagelägenhet med balkong i sydväst-läge med en storstilad utsikt över takåsarna!

Bostaden är en ljus och välplanerad lägenhet om 100 kvm fördelat på 3 rok med ett lugnt läge på en återvändsgata. Väl in i bostaden möts du av en gedigen hall och ett helkaklat badrum. Två rymliga sovrum varav ett med utgång till balkongen samt ett härligt kök från Marbodal renoverat 2013. En halv trappa upp till lägenhetens övre del hittar du ett fantastiskt och rymligt vardagsrum med fönster i sydväst-läge och en fullt fungerande eldstad! Här finns även ett kontor som med enkla medel kan göras om till ett sovrum och vid behov även möjligheten till ytterligare ett sovrum.

Här hittar du en av endast få etagelägenheter i den mycket populära BRF Polstjärnan. Det är en välskött förening med god ekonomi. Det finns fyra tvättstugor i föreningen och gemensam bastu samt 75st parkeringsplatser med separat kö.

Det här är en kommande försäljning, för mer information samt privatvisning vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mikael Pettersson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Mikael Pettersson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-354 04 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.