Nyproduktion

Talgoxevägen

Stenhammar, Härnösands kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Förening
BRF Talgoxen nr 1 i Härnösand
Om föreningen
Avgift
3 850 kr/mån
Driftkostnad
22 200 kr/år
Pris/m²
31 761 kr/m²
Nyproduktion

I en förlängning av Talgoxevägen, i området Stenhammar planerar Lillskär att uppföra bostadsrättshus med högt och fritt läge på återvändsgata.

Bostadsrättsföreningen Brf Talgoxen nr 1 i Härnösand är beläget med vacker natur runt knuten. I närområdet finner du elljusspår för löpning sommartid och längdskidåkning vintertid. Lite närmare ligger dessutom Härnösands slalombacke där det även går att åka pulka. I samma område finns vandringsleder med tillgång till leden för Hernö trail. Men det naturnära läget går inte ut över stadskänslan, då det endast är ca 2,5 km till centrum.

Här kan du bo bekvämt i enplans kedjehus om 3 rok med trädgårdar i västerläge samt vidbyggd carport och förråd till varje hus.

Du får det bästa av två världar. Du bor bekvämt i bostadsrätt, lagom stort och lättstädat med härliga sociala ytor, förråd samt bilplats i carport. Känn dig som hemma i dessa välkomnande, ljusa hus med generöst tilltagna tomter i bästa solläge!

INREDNING
Bostäderna inreds med tidlösa kök med utdragslådor från Marbodal och vitvaror från Siemens. Vattenburen golvvärme i entréplan, parkettgolv från Kährs samt klinkergolv från Centro kakel i ytorna som ska tåla mer.
Du har också möjlighet att sätta din egen prägel på inredningen då du under byggets tid får möjlighet att göra vissa tillval. Du kan t.ex. välja till köksö eller en mysig braskamin i vardagsrum. Därtill kan du också göra individuella val för ditt kök och badrum (för vårt utbud se separat tillvalskatalog).

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden

Kontakt

Carolina Hagren

Lillskär AB
Mäklare Carolina Hagren, Lillskär AB
0725279200