Uppegårdsvägen 54

Stenungsund, Stenungsunds kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
HSB BRF Uppegård i Stenungsund
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
6 111 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
21 321 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en av Uppegårdsvägens treor! Ni välkomnas in i en bostad som präglas av ljusa materialval och där originadetaljer bevarats. Bostaden ligger i ett lugnt och soligt läge. Här bor ni i en stor och stabil förening där nästan allt ingår i avgiften.

När ni parkerat bilen utanför når ni bostaden med några korta steg på asfalterad mark, ni tar trapporna upp till lägenheten och möts av en ljus och öppen bostad. När ni öppnar dörren möts ni av en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I hallen finns också ett utrymme som är perfekt för att förvara era jackor på. En del ägare på Uppegårdsvägen har valt att ta bort utrymmet men här finns den kvar och ger en naturlig plats för en garderob.

Från hallen når ni samtliga sovrum och badrum i bostaden samt köket. Bostadens badrum är helt nyrenoverat i samband stambyte som skedde nyligen. Här finns inga spår av det gamla kvar, allt är helt nytt och mycket stilrent. Ett snyggt mörkt klinkergolv bryter av elegant mot det vita kaklet som sträcker sig upp mot taket med inbyggda spotlights. Här finns en vägghängd WC, stort handfat med kommod, överskåp, tvättmaskin, duschhörna med glasväggar. Helt enkelt ett badrum som det är svårt att kräva något mer utav.

När ni når köket erbjuder det gott om plats för ett matbord vid de stora fönsterna som släpper in gott om ljus. Från matplatsen blickar ni ut högt över innergården och Kristinedal. I köket finner vi bevarade originaldetaljer som blivit ommålade. Här varvas det som är modernt och tidsenligt just nu med historien. I köket finner ni också gott om förvaringsmöjligheter, bänkdiskmaskin, fläkt, spis och kombinerad kyl/frys. Här erbjuds också en gedigen arbetsbänk. Köket går i ljusa toner som resten av bostaden.

Vardagsrummet nås från både köket och hallen. Här erbjuds ett rymligt rum som både kan inhysa en kontorshörna och större soffa. På golvet ligger ett parkettgolv som bryter av snyggt mot de ljusare väggarna. Från rummet når ni bostadens mysiga balkong. Säljaren gjorde en omfattande uppfräschning av den inglasade balkongen i form av ommålning. Den går att nyttja långt in på hösten och tidigt under våren. Under sommarhalvåret är det lätt att få era växter att frodas här.

Ta chansen att förvärva en av områdets treor med närhet till hav, natur, ICA-butik, träningscenter och goda kommunikationer. Här är det lätt att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Nora Ask

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Nora Ask, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
0765113889

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.