Borgarfjordsgatan 21B

Stockholms kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 16, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF K2 Kista Torn
Om föreningen
Avgift
4 585 kr/mån
Pris/m²
39 938 kr/m²

Välkommen att flytta in i ett hem högt uppe – allt är redan i perfekt skick! På Borgarfjordsgatan 21B i Kista ligger denna fräscha lägenhet om 80 optimalt utnyttjade kvadratmeter. En stor, modern och ljus lägenhet med sociala ytor.

Här stiger du in i en rymlig, funktionell och inbjudande hall med platsbyggd garderob, och vidare in till ett rymligt, ljust och härligt vardagsrum. Köket är stort, modernt och stilrent och lägenhetens badrum är smakfullt, rymligt och fräscht. Lägenheten har en loggia som ger samma ute känsla som en inglasad "balkong". Boendet erbjuder två sovrum.

Lägenheten kompletteras av en stor takterrass högst upp i huset med utsikt över Stockholm samt en lobby som ger en känsla av lyx när du kommer hem.

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter. Välkomna till ert framtida boende!

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21B önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

David Chamaon

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare David Chamaon, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
0701-62 01 61