Götgatan 26B

Stockholms kommun Se på karta

10 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1881
Förening
BRF Krönet
Om föreningen
Avgift
0 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
117 647 kr/m²

Vänligen kontakta mäklare Jerry Johnsson för att boka en privatvisning. Mobil 0702-545760.
Accepterat pris 10 Mkr.

BO MED 0 KR I MÅNADSAVGIFT på Götgatsbackens gågata! I representativ sekelskiftesfastighet med anor från 1790 med fönster i två väderstreck. Trivsamt läge mot den underbara innergården. Varsamt renoverat med bibehållen charm från byggnadsåret. Högt i tak, golvsocklar, två vackra kakelugnar och stuckaturer.

Välkommen till ett attraktivt läge invid Götgatsbacken. Två trappor över gatan och en trappa över den fantastiska innergården ligger denna lägenhet med bibehållen charm anno 1790 och med 0 kr i månadsavgift*. En mycket ljus lägenhet med totalt sex fönster i två väderstreck. Ett unikt boende utöver det vanliga på en av Södermalms mest attraktiva gator, nära Mosebacke, Mariatorget och Slussen. Här finns din drömbostad med fina trägolv, två vackra kakelugnar, ett modernt badrum, vackra pardörrar, högt i tak, höga golvsocklar och bevarade stuckaturer.

Lägenheten nås via hiss i gatuhuset till våning 1 där du går ut på gården och går vidare till porten i gårdshuset där du når bostaden via en bred och lättforcerad trappa till våning 2.

Föreningen kan vara avgiftsfri tack vare goda intäkter från sina hyreslokaler och att man äger sin tomtmark. Föreningen har också en låg belåningsgrad som vid utgången av 2021 uppgick till 4803 kr/kvm bostadsyta. Som medlem har du tillgång till den fantastiska innergården som är påkostad med ett fint orangeri och där gårdens beläggning består av Gotländska kalkstensplattor. Du bjuds också kostnadsfritt på hushållsel, fritt bredband och kabel-tv och i tvättstugan ingår fritt tvättmedel och sköljmedel.

*Varje bostadsrättsinnehavare deklarerar årligen ett förmånsvärde som beskattas i efterhand, läs mer under fakta.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

Kontakta mäklaren

Jerry Johnsson

HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
Mäklare Jerry Johnsson, HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
070-254 57 60