Grimstagatan 50

Stockholms kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Silvret 2
Om föreningen
Avgift
3 663 kr/mån
Pris/m²
30 625 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!
Välkomna till en fantastiskt fin och väldisponerad lägenhet med dubbla balkonger!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Intill entréhallen når vi badrummet med härlig känsla. Här är det smakfullt inrett, klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, spegel med inbyggd belysning, duschdel samt bekvämligheter som tvättmaskin.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats till umgänge med familj och vänner. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora balkongen där utsikten är magisk. Balkongen erbjuder gott om plats. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten. Bostaden har även ett rymligt kök med plats för ett matbord.

Till sist har vi bostadens väl tilltagna sovrum med en härlig harmonisk känsla och stort ljusflöde från fönsterpartiet men även gott om förvaring. Bädda upp dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe!

På Grimstagatan bor du direkt intill vackra Grimsta Naturreservat som är en riktig storskog. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett grymt utomhusgym i mitten. På hösten finns det massor av svamp att plocka. Du bor också bara en kort promenad bort från Mälaren. Längs med vattnet finns det flera fina badplatser, närmast ligger Kaananbadet. Här finns också flertalet båtklubbar. Vintertid kan man åka långdfärdsskridskor eller kanske isfiska. Trots att du bor så lugnt och grönt här finns tunnelbanan på kort avstånd. Närmast ligger station Råcksta. På promenadavstånd, en station bort med tunnelbanan, finns Vällingby City med all tänkbar service. Här finns massor av butiker, två bra mataffärer, SF biograf, modevaruhuset K-fem, restauranger och caféer. Det är också nära till Blackebergs Centrum som har torghandel, butiker, restauranger, bra mataffär, bank, apotek, bibliotek, 7-11 samt ett nyöppnat gym. Mycket barnvänligt område med flera förskolor och skolor i närområdet.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021