Kommande

Kratsbodavägen 44c

Stockholms kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017-2018
Avgift
3 926 kr/mån
Pris/m²
57 628 kr/m²
Kommande

- Öppen planlösning
- Möjlig 4a
- Två uteplatser
- Gavelläge
- Stilrena materialval
- Lägenheten har enbart haft en ägare
- BRF äger marken och har stabila intäkter
- Tillgång till två gemensamma takterrasser
- Stenkast från Sundbyberg!

Låt mig stolt presentera denna välplanerade och genomgående 3:a i en populär förening! Lägenheten har enbart haft en ägare vilket gör att ni fortfarande får känslan av att flytta in i en nyproducerad lägenhet i bästa möjliga standard! Bland höjdpunkterna finns bland annat 2 uteplatser i både öst- och västläge. Här är det tillåtet att grilla! På så sätt kan ni avnjuta morgonkoppen i förmiddagssolen och samtidigt fånga dagens sista och bästa strålar. Men inte nog med det, till föreningen hör även 2 stora takterrasser med sol hela dagen. I den här lägenheten har du alltså möjligheten att ta del av dygnets alla soltimmar med härliga uteplatser i flera väderstäck.

Lägenheten har en hög genomgående standard med alla de bekvämligheter och vitvaror som kan önskas. Med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapas en social rymd för härligt umgänge och matlagning. Här kan ni leva och umgås med de bästa förutsättningarna! Lägenhetens ljusa väggar och golv kombinerat med de moderna materialvalen ger er den optimala lägenheten ni alltid drömt om.

Om ett extra rum önskas så är lägenheten även en möjlig 4a. Se alternativ planlösning.

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som äger marken, har mycket pengar i kassan (årsredovisning 2019), samt har stabila intäkter från lokaler och garageplatser. Via föreningen har man tillgång till två gemensamma takterrasser, cykelparkering på gårdsplan, miljörum, poolbil som medlemmarna får hyra. Utöver detta har föreningen 52 st garageplatser med tillgång till 10 laddstolpar för elbil och 3 st parkeringsplatser med tillgång till 2 laddstolpar för elbil.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel.

Missa inte chansen att köpa ett exklusivt och helt unikt boende redan idag! Måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Bromma

Kontakta mäklaren

Alexandra Tyledal

Mäklarhuset Bromma
Mäklare Alexandra Tyledal, Mäklarhuset Bromma
0707868889

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas