Klostervägen 1C, 2 tr.

Stocksund - Inverness, Danderyds kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 295 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1948
Förening
BRF Brunnen 1
Om föreningen
Avgift
4 206 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
53 267 kr/m²

Funktionell och hemtrevlig bostadsrättslägenhet vid Inverness strand i Stocksund på 75 kvm (3 rum och kök) med 260 cm i takhöjd. Den fungerande öppna spisen, den vackra fiskbensparketten och det härliga fönsterpartiet i vardagsrummet är några av lägenhetens höjdpunkter. Lägenhetens balkong ligger i ett lummigt och ostört samt ogenerat sydostläge. Garageplats i huset är både praktiskt och uppskattat av de boende. Lägenheten är belägen på våning 2 av 4, hiss finns från bottenvåning upp till plan 2, trappor behöver ej användas för att nå våningsplanet. Föreningen har även en fin trädgård och två terrasser, varav den stora är belägen ovanför garaget och den andra är en takterrass med utsikt mot edsviken. Lågt belånad förening med stabil ekonomi och skyddsrum i fastigheten. Från lägenheten är det nära avstånd till vattnet i Edsviken med klippbad, samt ett flertal allmänna kommunikationer: T-bana, Roslagsbanan och diverse bussförbindelser.

Inverness i Stocksund är ett charmigt område där funkis blandas med modernare byggstilar i en trivsam kombination av lägenheter och villor. Inverness har vattnet som granne med Stocksundet i sydost som övergår till Edsviken i sydväst. Längs vattnet finns fina promenadstråk och badplatser som du når på någon minut. En kort promenad längs vattnet tar dig till Stocksunds hamn med Hamnkrogen åt ena hållet eller Stockholms golfklubb med sin anrika golfbana åt andra hållet.

På någon minuts gångavstånd finns tunnelbanan vid Danderyds sjukhus, Roslagsbanan vid Stocksunds station och bussar till i princip hela Norrort. Med bil kommer du snabbt ut på E18 och via cykelvägar kan du smidigt ta dig mot centrala Stockholm. Inverness är ett område att trivas i lång tid framöver med närhet till det mesta!

För mer information välkommen att kontakta Victor Ydrauw på Fastighetsbyrån i Danderyd.
Telefon: 070-574 76 24
E-post: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Danderyd

Kontakta mäklaren

Victor Ydrauw

Fastighetsbyrån Danderyd
Mäklare Victor Ydrauw, Fastighetsbyrån Danderyd
070-574 76 24

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas